Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο Καταστάρι Ζακύνθου-Περιοδεία στα οδικά έργα Ζακύνθου

Το Καταστάρι Ζακύνθου επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος συνοδευόμενος από τον α/περιφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σ. Γαλιατσάτο και τους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε Ζακύνθου Ν. Ποταμίτη, Θ. Καμπίτση, Δ. Μπάστα και Τζ. Σιγούρο, και συνομίλησε για αρκετές ώρες με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΙΝ, ως αποτέλεσμα αντιλαϊκών πολιτικών και ανορθολογικής διαχείρισης που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια ενώ αναφέρθηκε στις άμεσες ενέργειες και στις φιλολαϊκές πολιτικές που ακολούθησε η νέα περιφερειακή αρχή από την 1η Σεπτέμβρη και μετά. Παράλληλα μίλησε για τις προσδοκίες της Αυτοδιοίκησης από μια ενδεχόμενη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Οι πολίτες κατά τις τοποθετήσεις τους εξήραν τις συνεχείς πρωτοβουλίες διαλόγου και δημόσιας διαβούλευσης που ανέλαβε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και κατέθεσαν τις απόψεις και τα αιτήματα τους για τα έργα υποδομής, για τις θεσμικές παρεμβάσεις στις χρήσεις γής, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών ανάπτυξης στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, ενώ επέμειναν στην ανάγκη αντικατάστασης του «Καλλικράτη» με νέο δημοκρατικό και αποκεντρωτικό θεσμικό πλαίσιο.
Ο περιφερειάρχης σημείωσε όλες τις αναφορές και έδωσε υπόσχεση ότι ο ίδιος και η ομάδα της ΑΝ.Α.Σ.Α Ζακύνθου θα συνεχίσουν την πολιτική συνεννόησης και διαλόγου για να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες και να βρίσκονται κάθε φορά οι καλύτερες λύσεις.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗ ΣΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Το πρωί της Δευτέρας (12/1) ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος συνοδευόμενος από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε Ζακύνθου περιόδευσε στον τόπο εκτέλεσης των οδικών έργων υποδομής και συγκεκριμένα στο έργο «οδική ασφάλεια Ζακύνθου» και στη διάνοιξη του δρόμου «Αλυκές-Ξύγκια» και έλαβε γνώση για την πορεία εκτέλεσης τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο περιφερειάρχης ζήτησε την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των έργων και ανέφερε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επιστημονική ενίσχυση της επιβλέπουσας υπηρεσίας και της λειτουργικότητας του συνόλου των έργων.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 13 1 15 ΣΥΣΚΕΨΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ1 13 1 15

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις