Αγωνιά για την έδρα η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

“Πεσμένη” είναι η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου καθώς νόμιζε ότι και αυτή τη φορά θα αρκούσε το ψάρεμα στα θολά νερά και η εκμετάλλευση της οικονομική κρίσης και της φτώχειας που αυτή φέρνει, προκειμένου να κερδίσει τη έδρα του νομού μας.

Πλην όμως αυτή τη φορά ο κόσμος αντιμετωπίζει με περισσότερη σοβαρότητα τα πράγματα και η …”αγανακτισμένη ψήφος”, όπως φαίνεται, δεν θα έχει τις διαστάσεις του 2012. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι αυτή τη φορά θα είναι δύσκολο να ξαναγίνει το “θαύμα” εκλογής της Θεοπεφτάτου αφού ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης δείχνει να θέλει για την συγκεκριμένη θέση κάποιον που να  μπορεί να εκπροσωπήσει τα νησιά μας με περισσότερη αποτελεσματικότητα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις