2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Ατύχημα στο λιμάνι της Σάμης

Ατύχημα είχαμε σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι της Σάμης! Συγκεκριμένα μέλος του πληρώματος ( λοστρόμος ) του f/b «νήσος Κεφαλονιά», που παραμένει από το πρωί δεμένο στο λιμάνι λόγω καιρού, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης κάβου, στη προβλήτα παρασύρθηκε από τα κύματα και έπεσε στη θάλασσα.

Αμέσως όλη η δύναμη του Λιμενικού σταθμού Σάμης, ο πρώην Δήμαρχος Σάμης Μανώλης Βαλέτας ο οποίος και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης , ο Χαράλαμπος Ζαχαράτος με το σκάφος «Χριστίνα» και κάτοικοι της Σάμης, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν να βγάλουν τον ναυτικό στη στεριά. Παρουσίασε συμπτώματα υποθερμίας και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σάμης. Είναι καλά στην υγεία του και για προληπτικούς λόγους, θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, σε όλους όσους συνέβαλαν στην διάσωση του ναυτικού, παρά τις δυσμενείς ( επαναλαμβάνουμε ) καιρικές συνθήκες .

Τάσος Καβαλλιεράτος

http://vlahatasamis.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις