Παναγής Βλάχος: Μια μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι διακυβεύεται το μέλλον της χώρας

Πριν την προκήρυξη των εκλογών είχαμε ακούσει για πολλές διαφαινόμενες συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα κόμματα σε μία προσπάθεια για δημιουργία κοινού μετώπου ενάντια στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και την άνοδό του στην εξουσία.

Ένα από αυτά τα κόμματα ήταν και το κόμμα της τ. υπουργού Λούκα Κατσέλη, Κοινωνική Συμφωνία, πρόσφατα όμως μάθαμε ότι η συμμαχία δεν προχώρησε για κάποιο λόγο, στα πλαίσια λοιπόν της ενημέρωσης των αναγνωστών μας, συναντήσαμε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κοινωνικής Συμφωνίας, Παναγή Βλάχο και τον ρωτήσαμε γιατί τελικά δεν ευοδώθηκε η προσπάθεια για συνεργασία και τι ήταν αυτό που έφταιξε.

Ο κ. Βλάχος μας απάντησε:

“Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, που πραγματικά με έχει πικράνει, και με έχει πικράνει γιατί δυστυχώς μια μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι σε αυτές τις εκλογές διακυβεύετε το μέλλον της χώρας και του λαού, όπως επίσης δεν έχει αντιληφθεί ότι εντολέας του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι όταν ήταν στο 4% αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος και το κυριότερο δεν έχουν καταλάβει αυτά τα στελέχη ότι σε αυτήν την μητέρα των μαχών πρέπει να πάνε με ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες, έννοια που μάλλον είναι άγνωστη σε αυτά τα στελέχη. Βέβαια δεν συμπεριλαμβάνω την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την οποία αυτά τα στελέχη δημιουργούν και στην ίδια προβλήματα, όπως και να έχει όμως εμείς στην Κοινωνική Συμφωνία διαισθανόμενοι την δραματική κρισιμότητα των ιστορικών στιγμών που ζούμε, θα παραβλέψουμε αυτό το λυπηρό συμβάν και θα δώσουμε την μάχη δίπλα στις αντιμνημονιακές δυνάμεις, ενάντια στην σημερινή κατοχική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις