Πανέτοιμος για τον προεκλογικό αγώνα ο Χαράλαμπος Λυκούδης-Δυναμική σελίδα στο facebook

Με μία δυναμική και καλαίσθητη σελίδα στο facebook ξεκινάει τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία για τα νησιά μας, Χαράλαμπος Λυκούδης.

Με το σύνθημα “Αλλάζουμε γενιά, αλλάζουμε σελίδα” μπαίνει με το δεξί στον αγώνα των εκλογών, έχοντας στο πλευρό του, τον ακέραιο χαρακτήρα του, τα υψηλά ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει και τον κάνουν αγαπητό όπου υπάρχουν Κεφαλονίτες και Θιακοί.

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης, συγκεντρώνει όλα τα προσόντα που χρειάζεται ένας υποψήφιος για να κερδίσει τις εκλογές που πλησιάζουν, διαθέτει αποφασιστικότητα, εξυπνάδα και επιμονή, δεν εγκαταλείπει τον αγώνα και ξέρει πως να διεκδικεί.

Αποτελεί την ήρεμη δύναμη που θα οδηγήσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ψηλά για το νομό μας, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία,  που είναι σίγουρο ότι θα την έχει.

Σας παραθέτουμε την επιστολή που ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook

epistolh

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις