27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Μονομαχία Ευαγγελάτου-Σαμούρη στον πράσινο ήλιο

Μεγάλη κόντρα στο χώρο του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ και του ευρύτερου σοσιαλισμού καθώς το μεν xenofontasκόμμα του Παπανδρέοιυ κατέρχεται με υποψήφιο τον εκδότη της εφημερίδας Κεφαλονιά” Ξενοφώντα Ευαγγελάτο ενώ το κόμμα του Βενιζέλου αντιπροσωπεύει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Σαμούρης.

Όπως είναι εύλογο τα δύο στρατόπεδα έχουν ξεκινήσει τη μεγάλη μάχη καθώς απευθύνονται στην ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων και σύντομα με ανακοινώσεις προβλέπεται το θερμόμετρο να φτάσει στα ύψη αφού ο Φώντας Ευαγγελάτος δεν διατίθενται να αφήσει τον χώρο  των παραδοσιακών υποστηριχτών του Παπανδρέου στο έλεος του Σαμούρη και του Βενιζέλου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις