Με προσωπικές και διαδικτυακές επαφές θα κινηθεί ο Σάββας Σαββαόγλου

Μέσω προσωπικών και διαδικτυακών επαφών θα ενημερώνει τον κόσμο για τις πολιτικές του κινήσεις ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Σάββας Σαββαόγλου. 

Σας παραθέτουμε τη σχετική δήλωση που έκανε στην σελίδα του στο facebook:

Όπως καταλάβατε από την αλλαγή της φωτογραφίας μου και του cover μου, είμαι υποψήφιος Βουλευτής για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη με τη Νέα Δημοκρατία.
Τις επόμενες ημέρες το προφίλ μου θα αποκτήσει έναν έντονο πολιτικό ρυθμό, δεδομένου ότι ο χρόνος μέχρι τις κάλπες είναι πολύ περιορισμένος και «λεφτά δεν υπάρχουν» (το πιάσατε έτσι; … ΣΥΡΙΖΑ) θα προσπαθήσω εκτός από τις προσωπικές επαφές να ενημερώσω και διαδικτυακά, όποιον ενδιαφέρεται για τις πολιτικές θέσεις και ανησυχίες μου και ίσως να σας προβληματίσω για να πάρετε και εσείς την σωστή απόφαση, την πιο κρίσιμη ίσως στιγμή μετά την μεταπολίτευση για την πατρίδας μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις