Κάλεσμα σε γενική συνέλευση των μελών της Ορειβατικής Λέσχης Κεφαλονιάς

Καλούμε τα μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Κεφαλονιάς στις 16-01-2015 και ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κεντρου στο Αργοστόλι σε Γενική Συνέλευση με θέματα:

1) Απολογισμός δράσης της προσωρινής διοίκησης
2) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών
3) Κατάθεση υποψηφιοτήτων
4) Ορισμός ημερομηνίας εκλογών
Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη, τους φίλους και φίλες της Ορειβατικής Λέσχης Κεφαλονιάς ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου 2015 στο Περιβαλλοντικό κέντρο Αίνου (κτήριο Μεταξά) στις 12:00 το πρωί. Για όσους επιθυμούν, θα υπάρξει μια μικρή ορειβατική διαδρομή από το Περιβαλλοντικό κέντρο προς την κορυφή και επιστροφή διάρκειας 2 ωρών. Γι ‘αυτούς η αναχώρηση θα γίνει τις 08:00 από τα προπύλαια του γηπέδου ποδοσφαίρου Αργοστολίου.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΚΛΩΝΗΣ ΧΡ. ΤΖΟΥΦΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις