«Συμμετοχή στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – έκθεση τροφίμων και ποτών»

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο ξιφασκίας από 30 Ιανουαρίου μέχρι 02 Φεβρουαρίου 2015.
Σε αυτήν θα μπορούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους παραγωγοί – επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων από την Περιφέρεια (λάδι, κρασί, τυρί, μέλι, ψάρια κλπ) και θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με αντιπροσώπους εταιρειών από Ρωσία, Κίνα, Τουρκία και Βουλγαρία για να προωθήσουν τα προϊόντα τους και την δυνατότητα σημαντικών εμπορικών συμφωνιών με τις πιο πάνω χώρες.
Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην έκθεση με προϊόντα παραγωγής σας, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας στα τηλ. 2671360575 κ. Γαλίδης και 2671360576 κα Ζαπάντη το συντομότερο δυνατόν.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις