2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Με τους προσκόπους της Κέρκυρας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης

Επίσκεψη στον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο πραγματοποίησαν ο περιφερειακός έφορος προσκόπων Κέρκυρας Σπύρος Κουτάγιας και ο αναπληρωτής περιφερειακός έφορος Κώστας Καραμπάτσος την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία ενεγράφη ο πρώτος Κερκυραίος πρόσκοπος το 1915, πριν ακριβώς 100 χρόνια. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης απασχόλησης, κοινωνικής μέριμνας και εθελοντισμού Αλέκος Μιχαλάς.

Οι εκπρόσωποι των προσκόπων της Κέρκυρας ενημέρωσαν για το πρόγραμμα δράσης που έχουν καταρτήσει αναφορικά με τον εορτασμό των 100 χρόνων προσκοπισμού αλλά και για την διασύνδεση των προσκόπων και την προαγωγή του Εθελοντικού Κινήματος στα Ιόνια Νησιά.
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διαδρομή και το διαχρονικό έργο των Κερκυραίων Προσκόπων και εξέφρασε τη στήριξη του τόσο στις επετειακές εκδηλώσεις όσο και στις προσπάθειες για την προαγωγή του εθελοντισμού εντός των γεωγραφικών ορίων της Π.Ι.Ν.
Ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε ότι η προοπτική οργάνωσης και ανέλιξης του Εθελοντισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα και επένδυση ζωής για την κοινωνία μας και ευχήθηκε μια επιτυχημένη χρονιά για τις επιδιώξεις και τους σκοπούς των Προσκόπων της Κέρκυρας.

O O

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις