4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

To μεσημέρι ανακοινώνονται οι υποψήφιοι του Παπανδρέου – Τα πρώτα ονόματα και η στέγη του κόμματος

Τους υποψηφίους του κόμματός του παρουσιάζει το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ετοιμάζεται να εγκαταστήσει τα γραφεία του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών στην πρώτη στέγη του ΠΑΣΟΚ το ’74, στην Πανεπιστημίου και Μπενάκη.

Σύμφωνα με το Έθνος, τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα ναι μεν προβλημάτισαν το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο στελέχη του υποστήριζαν ότι είναι «πρωτοφανείς η προσέλευση και η συμμετοχή ανθρώπων στο Κίνημα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι πιθανή, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας η συμμετοχή της πρώην υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο Κίνημα Παπανδρέου.

Στη Β’ Αθηνών θα είναι υποψήφιοι οι κ. Καρχιμάκης, Μωραΐτης, συνεχίζεται η συζήτηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι το σκέφτεται η Άννα Νταλάρα. Υποψήφιοι με τον Κίνημα θα είναι επίσης οι ανεξάρτητοι κ. Αηδόνης και κ. Οικονόμου.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις