Τα Καλύτερα Αργοστολίσματα!!!

Στο κλείσιμο της εορταστικής αυλαίας για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν μπορεί να μην συγχαρούμε τους συμπολίτες μας που έδωσαν με αγάπη το δικό τους προσωπικό στίγμα στην εορταστική όψη της πόλης.
Η πρωτοτυπία, η λεπτομέρεια, η καλλιτεχνική έμπνευση και ο συμβολισμός είναι η εορταστική πινελιά που έκανε φέτος τη διαφορά.
Λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «Αργοστολί-ζουμε» ετοιμάσαμε ένα μικρό αφιέρωμα στα σημεία της πόλης που τράβηξαν τις πιο πολλές ματιές!
Συγχαίρουμε τις δράσεις σας που κάνουν τις γιορτές των εποχών του χρόνου, τα ήθη και τα έθιμά μας να μην χάνονται στην καθημερινότητα.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

bass

arxontiko ATHINA'S DAY LIGHT DEX TOYS 1 DEX TOYS flowers house kiani kids vino

FANTASIA joy joy2 joy3 joy4 joy5 joy7 joy8 joy9 joy10 joy11 joy12 touristhotel NTINA santa TITI tree tree2 TZANNATOS VOUTOS 2

art OLYMPUS DIGITAL CAMERA coffee DAY LIGHT HALIOTHS JEANS CLUB NTINA

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις