2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Κίνηση ματ έκανε η Νέα Δημοκρατία με τον Χαράλαμπο Λυκούδη

Κίνηση ματ από πλευράς Νέας Δημοκρατίας αποτελεί η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Λυκούδη για την διεκδίκηση της έδρας του Νομού μας.

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης, μπορεί να ζει και να εργάζεται μακριά από την Κεφαλονιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την έχει πάντα μέσα στην καρδιά του καθώς είναι γνωστή η αγάπη και η αγωνία του για το νησί μας.

Ο Μπάκης, όπως είναι περισσότερο γνωστός στην τοπική κοινωνία, είναι καταξιωμένος δικηγόρος, καθώς διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα όπου διαχειρίζεται σημαντικές υποθέσεις και συμβάλει ουσιαστικά στην απόδοση δικαιοσύνης.

Η πρόταση για υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Λυκούδη από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αποτελεί αδιαμφισβήτητο κριτήριο για τις ικανότητές του, αλλά και την δυναμική που θα δώσει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, ενώ για τον ίδιο το γεγονός ότι αποδεχόμενος την πρόσκληση Σαμαρά να κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές θα βάλει σε δεύτερη μοίρα την επαγγελματική του καριέρα για να ασχοληθεί με τα κοινά δείχνει ακριβώς την μεγάλη αγάπη που έχει για το νησί μας.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις