Αποκλειστικό: Έκλεισε ενωτικά το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για το Νομό μας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας έκλεισε ενωτικά το ζήτημα της συγκρότησης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τα νησιά μας.

Στο συνδυασμό θα περιλαμβάνονται δυνατά ονόματα που θα εκπροσωπούν όλες τις τάσεις αλλά και όλες τις ομάδες οπότε είναι ξεκάθαρο ότι ο Σαμαράς δεν έχει σκοπό να αφήσει την έδρα της Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα δοθεί μεγάλη μάχη.

Αντίθετα στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ποντάρουν καθόλου στα ονόματα αλλά περιμένουν να τους βγάλει το κλίμα δυσαρέσκειας που υπάρχει για τα οικονομικά. Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι σήμερα τουλάχιστον ο κ. Τσίπρας δίνει την εικόνα ότι παίζει για άλλη μία φορά το χαρτί του λαϊκισμού χωρίς να δίνει πειστικές απαντήσεις στο πως πρόκειται να δώσει λύσεις επί της ουσίας.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις