Το It’s LIQUID International Art Show υποδέχτηκε το Chair’s Tragedy στην Βενετία!

Μετά από μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η χοροθεατρική solo παραγωγή του Χοροθεάτρου Λυδία Λίθος “Chair’s Tragedy” σε χορογραφία και σκηνοθεσία της Κεφαλονίτισσας Χορογράφου και Σκηνοθέτις Φένιας Αποστόλου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε διεθνή έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφικής, video art, installation/sculpture καθώς και παραστατική τέχνης στην Βενετία, στα πλαίσια του It’s LIQUID International Art Show – Contemporary Venice που διεξάγεται από τις 15 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2015. Το “Chair’s Tragedy” ερμήνευσε η χορεύτρια Σίλια Καρφοπούλου με μεγάλη επιτυχία στην εναρκτήρια μέρα του φεστιβάλ στο Palazzo Flangini.

Την παράσταση παρακολούθησαν διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, κριτικοί τέχνης, γνωστοί γκαλερίστες και δημοσιογράφοι καθώς και εκπρόσωποι από τον κυβερνητικό και πολιτικό κύκλο της Βενετίας. Το θέμα του έργου είναι η απώλεια λόγω θανάτου εν καιρώ πολέμου. Ακολουθεί η περιγραφή του έργου καθώς και το link απο το feedback release της διεθνής έκθεσης.

Μετά από μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η χοροθεατρική solo παραγωγή του Χοροθεάτρου Λυδία Λίθος “Chair’s Tragedy” σε χορογραφία και σκηνοθεσία της Κεφαλονίτισσας Χορογράφου και Σκηνοθέτις Φένιας Αποστόλου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε διεθνή έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφικής, video art, installation/sculpture καθώς και παραστατική τέχνης στην Βενετία, στα πλαίσια του It’s LIQUID International Art Show – Contemporary Venice που διεξάγεται από τις 15 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2015. Το “Chair’s Tragedy” ερμήνευσε η χορεύτρια Σίλια Καρφοπούλου με μεγάλη επιτυχία στην εναρκτήρια μέρα του φεστιβάλ στο Palazzo Flangini. Την παράσταση παρακολούθησαν διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, κριτικοί τέχνης, γνωστοί γκαλερίστες και δημοσιογράφοι καθώς και εκπρόσωποι από τον κυβερνητικό και πολιτικό κύκλο της Βενετίας. Το θέμα του έργου είναι η απώλεια λόγω θανάτου εν καιρώ πολέμου. Ακολουθεί η περιγραφή του έργου καθώς και το link απο το feedback release της διεθνής έκθεσης.

Μια γυναίκα με το βάρος μιας απουσίας. . .
Μια άδεια καρέκλα – η θύμησή του. . .
Μια Άρια που γίνεται εμμονή. . .
Ένα έργο δωματίου για μια ύπαρξη παγιδευμένη στο παρελθόν.
Ένα δράμα που επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ.

Συντελεστές:
Χορογραφία – Σκηνοθεσία: Φένια Αποστόλου
Μουσική: Casta Diva από τη Norma του Vincenzo Bellini
Σκηνογραφία-Κοστούμια: Ευδοκία Βεροπούλου – Νικόλαος Ζαβαλιάρης – Κρίνα Βροντή
Ειδικές κατασκευές: Αλέξανδρος Λόγγος
Βοηθός παραγωγής: Σταύρος Ράγιας
Φωτογραφίες από την παράσταση: Ευδοκία Βεροπούλου
Παραγωγή: Χοροθέατρο Λυδία Λίθος
Eρμηνεύει η Σίλια Καρφοπούλου

Contemporary Venice – Feedback Release | ArtExpo Official Site

Contemporary Venice – Feedback Release | ArtExpo Offici…
Image courtesy of Nicola Fortunati, 2014 Contemporary Venice – It’s LIQUID International Art Show Feedback release

Προβολή στη διεύθυνση www….
Προεπισκόπηση από Yahoo

http://www.lucacurci.com/artexpo/contemporary-venice-feedback.htm

O

Φώτο 1: Από Αριστερά στα Δεξίά
Άγγελος Μαυροκέφαλος(Φωτογράφος), Luca Curci (Curator of It’s LIQUID International Art Show), Σίλια Καρφοπούλου (Χορεύτρια), Φένια Αποστόλου (Χορογράφος & Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Χοροθεάτρου Λυδία Λίθος) Chair'sTragedySilia1 Chair'sTragedySilia2 Chair'sTragedySilia6 Chair'sTragedySilia7 ContemporaryVenice1

Υπόλοιπες Φώτο: Σίλια Καρφοπούλου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις