Έπεσε το πρώτο χιόνι στολίζοντας τον Αίνο

Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο χιόνι της χρονιάς έπεσε στο Μεγάλο Βουνό και έστω με λίγη καθυστέρηση ο Αίνος στολίστηκε με τα γιορτινά του. Απολαύστε τις εικόνες που ανέβασε ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού μας Δρυμού, εμείς τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη για την νέα χρονιά.

Σε ότι αφορά τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες στο νησί μας, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η ένταση των χιονοπτώσεων θα είναι μικρότερη από ότι αναμένονταν, βέβαια όλα αυτά παίζοντας με τις πιθανότητές. Πάντως γύρω στα μεσάνυχτα ή ξημερώματα αναμένονται κάποιες χιονοπτώσεις σε μικρότερα υψόμετρα.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις μιας και η ελάχιστη θερμοκρασία είναι πολύ πιθανό τα επόμενα εικοσιτετράωρα να πέσει ακόμα και κάτω το μηδέν σε αρκετές περιοχές του νησιού μας, σχηματίζοντας παγετό και δημιουργώντας πολλά προβλήματα και κινδύνους.

Η εβδομάδα αυτή πάντως αναμένετε ότι θα είναι από πιο κρύες των τελευταίων χρόνων, αύξηση της θερμοκρασίας αναμένουμε από το ερχόμενο Σάββατο…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις