Μίνι συνέντευξη στον Σάκη Βούτο έδωσε ο Αντιδήμαρχος έργων Διονύσης Λυκούδης

Μίνι συνέντευξη στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος έργων Διονύσης Λυκούδης.

Ο Αντιδήμαρχος σε ερώτηση που του είπε ότι ενόψει εκλογών υπάρχει μία ανησυχία για τα δρομολογημένα έργα του Δήμου, αυτά που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και άρα συνδέονται με την τύχη του δημοσιονομικού προγράμματος της χώρας. Τόνισε όμως ότι ο κόσμος είναι σοφός και θα δώσει την καλύτερη λύση για την χώρα και την οικονομία και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Έδωσε και τις ευχές του για την νέα χρονιά: Κάθε ευτυχία και επιτυχία σε όλους τους Κεφαλονίτες όπου γης. Να έχουν ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2015.
Δεν παράλειψε δε να ευχηθεί το 2015 να σταματήσει η λογική του “Η Κεφαλονιά να τρώει τα παιδιά της”, να σταματήσει η λογική της μεμψιμοιρίας και της κακομοιριάς και να βγει μπροστά το δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας, η Δημιουργική Κεφαλονιά που υπάρχει, ζει και εργάζεται καθημερινά. Να βγει μπροστά και να παίξει τον ρόλο που της αρμόζει. Σε ότι αφορά στην στρατηγική και στις επιλογές της Δημοτικής Αρχής, για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι “δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και θα προχωρήσουμε αυτά που σχεδιάσαμε”.
Ακούστε τις δηλώσεις του Δ. Λυκούδη: https://app.box.com/s/qrgmazwkdfjut8eegyfg

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις