Ο Περιφερειάρχης υποδέχτηκε τους διασωθέντες του Νόρμα Ατλάντικ στην Κέρκυρα

Επτά από τους διασωθέντες του πλοίου Norman Atlantic, που έφτασαν το πρωί στην Κέρκυρα με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.

Ο περιφερειάρχης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κέρκυρας Ν. Πανδή, τον αντιπεριφερειάρχη απασχόλησης, κοινωνικής μέριμνας και εθελοντισμού Αλ. Μιχαλά, το δήμαρχο της Κέρκυρας Κ. Νικολούζο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων βρέθηκαν κοντά στους 6 Έλληνες και τον ένα Ιταλό που έφτασαν στο νησί φροντίζοντας να τύχουν της καλύτερης δυνατής περίθαλψης και φιλοξενίας.
Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου πολιτικής προστασίας της ΠΙΝ παρουσία του γεν. γραμ. πολιτικής προστασίας του Υπ. Δημόσιας Τάξης Σ. Τσόκα και του διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Π. Ευσταθίου, όπου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων.
Στο μεταξύ τρεις εκ των διασωθέντων μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Κέρκυρας ενώ οι άλλοι μεταφέρθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο. Δύο εξ αυτών αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα.

dias dias2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις