Μήνυμα Γιάννου Γραμματίδη για τις πολιτικές εξελίξεις

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2014.

Λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με ευθύνη τόσο της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού όπως και μέρους της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης και με την στάση απραξίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, η χώρα ήδη οδηγείται σε μια εκλογική και όχι μόνο περιπέτεια με απρόβλεπτες συνέπειες.

Όπως είχα την ευκαιρία κατ´ επανάληψη να τονίσω, η επάνοδος της χώρας στην ομαλότητα και στην ανάπτυξη είναι μοιραίο να περάσει μέσα από την περιπέτεια αυτή, από την κορύφωση δηλαδή του ελληνικού δράματος, όπου θα σπάσει νομοτελειακά το κακοήθες απόστημα που εδώ και δεκαετίες ταλανίζει τους πολίτες και θα γυρίσουμε σελίδα για μια νέα κοινοβουλευτική πραγματικότητα που θα εξυπηρετεί το πραγματικό εθνικό συμφέρον.

Την δύσκολη αυτή ώρα οι πραγματικοί σύμμαχοι της χώρας θα σταθούν δίπλα της ώστε μαζί με τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας να φέρουν την Ελλάδα πίσω στην ομαλότητα, με αξιοπιστία έναντι των Ευρωπαίων εταίρων μας και της διεθνούς κοινότητας και με ουσιαστική προοπτική. Αντί να μεμψιμοιρούμε, λοιπόν, ας αναλώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για την δημιουργία ενός νέου οράματος και για την ανάκτηση της πρέπουσας εμπιστοσύνης στους θεσμούς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις