4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Εικαστικός αποχαιρετισμός στο 2014!

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της σύγχρονης τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος με φίλους καλλιτέχνες και συνεργάτες αποχαιρέτησαν το 2014 με εορταστική σύναξη στον χώρο του art studio EST – La Chambre πίσω από την Εθν.πινακοθήκη στην Αθήνα.

Στον εικαστικό επίλογο της χρονιάς που πέρασε με πολλές και σημαντικές εκθέσεις, εκδόσεις, συμβάντα και εκδηλώσεις ο Κώστας φόρεσε ένα ζωγραφισμένο μπλουζάκι της Μάγδας Κούρκουλου, από τη σειρά έργων της με τίτλο: “Τα μπλουζάκια της Αγάπης” (ζωγραφική σε ύφασμα). Τα μπλουζάκια αυτά φιλοτεχνήθηκαν από την Κερκυραία σχεδιάστρια με στόχο την αλληλεγγύη, την κοινωνική προσφορά και τη συνεργασία με τους συνανθρώπους μας και έχουν διατεθεί σε πολλές εκδηλώσεις για την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων.

Με άφθονο κόκκινο κεφαλονίτικο κρασί και γλυκίσματα της παραδοσιακής “Βοσκοπούλας” του Αργοστολίου αποχαιρέτησαν την δύσκολη, αλλά παραγωγική εικαστική χρoνιά και ευχήθηκαν τα καλύτερα με αισιοδοξία για το 2015.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

O O O

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις