Προβολή δύο (2) τηλεοπτικών μηνυμάτων (spots), ενόψει του νέου κύκλου Ημερίδων Ασφαλούς Πλοήγησης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 «Προβολή δύο (2) τηλεοπτικών μηνυμάτων (spots), ενόψει του νέου κύκλου Ημερίδων Ασφαλούς Πλοήγησης, που διεξάγονται από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

 ΣΧΕΤ:    Η υπ’ αριθμ. 365 από 10.11.2014 Απόφαση του Ε.Σ.Ρ.

 

  1. Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται φωτοαντίγραφο), ενέκρινε τη δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας, δύο (2) τηλεοπτικών μηνυμάτων (spots). Τα μηνύματα αφορούν στην πληροφόρηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων για την προστασία τους από τις παγίδες του διαδικτύου, ενόψει ενημερωτικών Ημερίδων που θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε διάφορα μέρη της χώρας.
  2. H μετάδοση των μηνυμάτων αυτών, σύμφωνα με την ανωτέρω Απόφαση, αφορά στο χρονικό διάστημα από την 11.2014 μέχρι και την 30.06.2015.
  3. Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε όπως συμβάλλετε στην ενημέρωση του κοινού, προβάλλοντας τα συγκεκριμένα spots, κατά το δυνατόν, σε ζώνες υψηλής θεαματικότητας – ακροαματικότητας.
  4. Επισημαίνεται ότι τα συγκεκριμένα spots είναι διαθέσιμα σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr), καθώς και στους παρακάτω υπερσυνδέσμους:

και https://www.youtube.com/watch?v=qhbU6xTdO5Y&feature=youtu.be

  • Στο dropbox:

https://www.dropbox.com/sh/mx3avfidnmj2lmh/AACwFfn3f4MLYRGPUAH_SOEBa?dl=0

  1. Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στα τηλ. 210-6977602 και 210-6997241.
  2. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παρακαλούνται για την ενημέρωσή τους.
  3. Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, παρακαλούνται να ενημερώσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης τους, διαβιβάζοντας άμεσα το παρόν έγγραφο, μετά της συνημμένης απόφασης του Ε.Σ.Ρ.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

 

– Η  υπ’ αριθμ. 365  από 10.11.2014 Απόφαση του Ε.Σ.Ρ.

apofasi esr

-Ο-

Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου

Λουκάς Β. Κρίκος

Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις