5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Ο Γιώργος Καλούδης απονέμει στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδη το βραβείο καλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού 2014

Στην απονομή των 34ων ετήσιων ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2014 ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ.
Στη φετεινή τελετή βράβευσης ο Δικηγόρος-Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Γιώργος Καλούδης απένειμε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού και τον σχετικό πάπυρο στη δια κριθείσα Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη.

Τα ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ είναι ένας θεσμός πρωτοποριακός για την Ελλάδα και κάθε χρόνο βραβεύονται οι διακριθέντες ηθοποιοί, συντελεστές και παραγωγοί του θεάτρου. Έχουν βραβευθεί οι κορυφαίοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες της χώρας, αρχής γενομένης από τους Αλέξη Μινωτή, Κατίνα Παξινού, Κάρολο Κουν, Ρένα Βλαχοπούλου, Δημήτρη Χορν, Καλουτά, Δανδουλάκη και όλων των ιερών τεράτων του ελληνικού θεάτρου. Πρόκειται για ένα καταξιωμένο θεσμό που κάθε χρόνο διοργανώνει στον Πειραιά η ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, με εμπνευστή, δημιουργό και άοκνο εργάτη τον Πρόεδρό της ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.

Είναι μία πολυσήμαντη εκδήλωση στην οποία παραβρίσκονται προσωπικότητες της 7ης τέχνης, των γραμμάτων και των τεχνών, μία ετήσια εκδήλωση-θεσμός που διαφημίζει και προβάλλει τον Επτανησιακό Πολιτισμό και τη Κέρκυρα αφού πάντα ξεκινάει με βίντεο από το ομορφότερο μέρος του κόσμου, τη Κέρκυρα και συνεχίζει με δηλώσεις των βραβευθέντων ιερών τεράτων του θεάτρου μας αλλά και των νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

ΦΩΤΟ 1 ΑΠΟ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ  2014 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ -ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑΣ)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις