5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΈΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2015!!

Για τον Σύλλογό μας , ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε πολύ να τα καταφέρουμε , ότι η Νέα χρονιά , θα είναι μια χρονιά καινούργιας αρχής , μιάς που από φέτος θα έχουμε δική μας μόνιμη στέγη και σκηνή , για τις παραστάσεις μας και τις εκδηλώσεις μας !!
Μετά από 30 χρόνια παρουσίας και δράσης , επιτέλους αποκτήσαμε το δικό μας σπίτι .Εκεί θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο αποτελεσματικά και να παρουσιάσουμε καλύτερα και αναπόσπαστοι , την δουλειά μας .
Ευχαριστούμε την οικογένεια Γεράσιμου Καλαφάτη για την παραχώρηση , για χρήση , του κλειστού χώρου του ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι τ’ Αργοστολιού , καθώς και όλους όσους μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά , για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα .
Ένα κλειστό θέατρο 150 θέσεων , για τις ανάγκες των θιάσων του Συλλόγου μας , και όχι μόνο .
Εκεί θα μπορούν να φιλοξενηθούν όλα τα είδη των Τεχνών και των γραμμάτων , κάνοντας τον χώρο , κέντρο πολιτισμού , που θα αγαπηθεί και θα στηριχτεί από τους συμπατριώτες μας .
Ήδη έχουμε κατασκευάσει σκηνή , 40 τ.μ. , και συνεχίζουμε τις εργασίες , ώστε μέσα στον Φεβρουάριο , να κάνουμε την πρώτη μας εκδήλωση , γιορτάζοντας τα 30χρονα του ΕΘΚ.
Ευχόμαστε λοιπόν το 2015 να είναι δημιουργικό , ελπιδοφόρο και ευτυχισμένο για όλους και για τον πολιτισμό μας . Εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουν πράξη .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις