27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ευχαριστήριο για προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσουμε δημόσια για δύο πολύ σημαντικές προσφορές, με αφορμή τις γιορτινές μέρες, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Η πρώτη αφορά στην προσφορά της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία μας διέθεσε 90 δώρο – επιταγές αξίας 10 ευρώ η μία, με ισχύ έως 31/12/2015. Και η δεύτερη την κοινότητα των Άγγλων (Flic Society) που ζούν μόνιμα στον τόπο μας και για μία ακόμη φορά συγκέντρωσε δώρα για τις οικογένειες με παιδιά που εξυπηρετούμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παραπάνω αλλά και τους πολίτες που ανώνυμα αλλά σταθερά υποστηρίζουν με την προσφορά τους την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ

Μιχάλης Γάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις