Διαθέσιμα τα χρήματα της Ενιαίας Ενίσχυσης στους ντόπιους Παραγωγούς

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, το μεσημέρι της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου 2014, πιστώθηκαν τελικά από τον Οργανισμό Πληρωμών Επιδοτήσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, μετά την πραγματοποίηση των απαραίτητων νόμιμων ελέγχων σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία, τα χρήματα για την εξόφληση (β’ δόση) της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2014, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ντόπιων δικαιούχων Ελαιοπαραγωγών, Αμπελουργών, Κηπευτικοπαραγωγών, Μελισσοκόμων, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, καθιστώντας τα διαθέσιμα στα ΑΤΜ από το βράδυ και στα γκισέ από την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου.
Η πληρωμή κάλυψε το 94% των δικαιούχων Παραγωγών και το 95% των Κτηνοτρόφων.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.

Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις