27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνάντηση περιφερειάρχη με Τ. Κουίκ

Με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τ. Κουίκ συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος. Στη συνάντηση συμμετείχαν και στελέχη του κόμματος στην Κέρκυρα ενώ συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Γαλιατσάτος ευχαρίστησε τον Τ. Κουίκ για το ενδιαφέρον που επέδειξε αναφορικά με την δέσμευση κονδυλίων που προορίζονταν για το εκλογικό επίδομα των υπαλλήλων της ΠΙΝ και τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς, με την κατάθεση σχετικής ερώτησης στη Βουλή.
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.απο την πλευρά του εξήρε την αντιμνημονιακή στάση του περιφερειάρχη και δήλωσε πως θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια προς την περιφέρεια, όπου αυτό κριθεί σκόπιμο.

KOYIK1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις