Συνάντηση διαλόγου για τον τουρισμό-Πληρωμές επενδυτικών σχεδίων

Συνάντηση Διαλόγου με θέμα “Τουρισμός στην Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά, πολιτική προϊόντος & προβολή”, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στις Αλυκές Ποταμού με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου και του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Σπ. Γαλιατσάτου. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι φορείς της Κέρκυρας και των Παξών που έχουν σχέση με τον τουρισμό.

Πληρωμές επενδυτικών σχεδίων

Στο πλαίσιο του επενδυτικού νόμου για το χρονικό διάστημα από 1/9/14 έως 16/12/14 έγιναν με εντολή περιφερειάρχη οι πληρωμές των κάτωθι επενδυτικών σχεδίων στα Ιόνια Νησιά:
• Επέκταση ξενοδοχειακής μονάδας «ΚΑΡΡΑΣ» 3* «Διονύσιος Καρακασίδης ΕΞΤΕΒΕ» στη Ζάκυνθο με το ποσό των 394.250,00 (προκαταβολή 100%)
• Ίδρυση σύγχρονης ελαιοπαραγωγικής μονάδας, «Βούλτσος Παναγιώτης-Βούλτσος Σπύρος Ο.Ε» στη Ζάκυνθο με το ποσό των 123.747,44 (Β’ δόση, εξόφληση)και
• Ίδρυση μονάδας παραγωγής σκυροδέματος, «Α. Κασσιανός Ε.Ε» στην Ιθάκη με το ποσό των 200.000,00 (Β’ δόση εξόφληση)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις