ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αrtville”

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός “Arthina” και ο πολυχώρος Πολιτισμού “Artville”, Ιάσονος 5 και Καραπάνου, Άνω Γλυφάδα, τηλ 210 9627204, οργάνωσαν με επιτυχία στρογγυλό Τραπέζι με την ευκαιρία της έκδοσης του συλλογικού τόμου «ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ», ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΖΗΤΗ 2014, με επιστημονική επιμέλεια του Βασίλη Φιοραβάντε, καθηγητή Φιλοσοφίας της τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου, ο οποίος και συντόνισε την εκδήλωση.
Το θεωρητικό θέμα του τραπεζιού ήταν:
ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ. Χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος του Π.Ο “Arthina”, Μιχαήλ Αγγελάκης και συμμετείχαν με εισηγήσεις τους οι:
Σοφία Αράβου – Παπαδάτου, δρ. κοινωνικής ψυχολογίας, συγγραφέας, εικαστικός.
Κώστας Ευαγγελάτος, Εικαστικός, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης.
Μαράη Γεωργούση, Ιστορικός της τέχνης.
Τζένη Αρσένη, σκηνοθέτης, μουσικολόγος.
Παρόντες πολλοί εκπρόσωποι του επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου αντάλλαξαν απόψεις, θέσεις και προτάσεις προεκτείνοντας το πεδίο της σύγχρονης θεωρητικής έρευνας.

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2014 Β ΦΙΟΡΑΒΑΝΤΕΣ Μ  ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΤΖ  ΑΡΣΕΝΗ Κ  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Σ  ΑΡΑΒΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ARTVILLE Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΑΥ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΤΖΕΝΗ ΑΡΣΕΝΗ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις