Ομάδα Μαθητεία: Ο Κούταβος ζητά απαντήσεις ζητά την άποψή σας

Ο υγρότοπος του Κουτάβου είναι η πύλη του Αργοστολίου. Η σταδιακή υποβάθμισή του στερεί από τους κατοίκους του Αργοστολίου το ευ ζειν.

Η Ελληνική Ομάδα Θεωρίας και Δράσης ΜΑΘΗΤΕΙΑ, τηρώντας την δέσμευση της για δράση και ανοιχτό διάλογο, συνεχίζει με τη δημοσιοποίηση ερευνητικού ερωτηματολόγιου, ζητώντας την άποψη των κατοίκων, των επισκεπτών και των φίλων της Κεφαλονιάς.

Στη ΜΑΘΗΤΕΙΑ πιστεύουμε ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολόγιου θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην προσπάθεια για βελτίωση του οικοσυστήματος στον Κούταβο.

Το ερωτηματολόγιο θα το βρείτε ηλεκτρονικά στα διαδικτυακά και έντυπα μέσα, όπως και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι.

Αργοστόλι, 14 Δεκεμβριου 2014

Οι Σπουδαστές – Συνιδρυτές στην Κεφαλονιά:

Άρης Γεράκης
Νίκος Κουρβισιάνος
Στράτος Κουρουβακάλης
Μαριάννα Λεγάτου
Νίκη Παναγιώτου
Άννα Πάραλη
Κώστας Αντ. Πετράκης
Αικατερίνη Ποδάρα
Κωνσταντίνος Πρέντζας
Παναγής Φραγκόπουλος
Βασίλης Χατζηφωτιάδης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις