Συμμετείχε στην συνεδρίαση του ΣΑΣ η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) συμμετείχε και η Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, προκειμένου να προωθήσει τα θέματα που αφορούν την σύνδεση των νησιών μας με την Πάτρα και τους χειμερινούς μήνες.
Το θέμα της σύνδεσης και ειδικότερα η γραμμή Πάτρα- Σάμη – Ιθάκη είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους των νησιών μας που καλούνται να πληρώσουν ένα επιπλέον τίμημα σε μια περίοδο που τα εισοδήματα των κατοίκων έχουν μειωθεί ραγδαία. Η κρίση δεν είναι μόνο των εφοπλιστών, πλήτει κυρίως τα νοικοκυριά και τους απλούς πολίτες που έχουν επομιστεί να πληρώσουν την κρίση μέσω φοροεπιδρομών του κράτους, τη μείωση των εισοδημάτων τους, την καλπάζουσα ανεργία και την κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών με κυρίαρχη αυτή της υγείας.
Από τα νησιά μας έχουν φύγει αρκετές υπηρεσίες και αυτό σημαίνει ότι οι κάτοικοι πρέπει να μεταβαίνουν στην Πάτρα για να εξυπηρετηθούν. Η γραμμή Πάτρα- Σάμη – Ιθάκη θα δώσει αυτή τη δυνατότητα και πρέπει άμεσα ο Υπουργός Ναυτιλίας να προβεί σε όλες αυτές τις ενέργειες που απαιτούνται για να διασφαλιστεί.

Αθήνα, 12.12.2014
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις