4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Νέα Πνοή: Μεγάλη ηθική ικανοποίηση η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών

Με μεγάλη ηθική ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, η οποία ακυρώνει την ενέργεια του κου Μιχαλάτου να διαγράψει τους εξαίρετους συναδέλφους μας Διονύση Πολλάτο και Αντώνη Παπαδάτο, από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η Νέα Πνοή, από την πρώτη κιόλας στιγμή, αντέδρασε στην διαγραφή των δυο μελών της, θεωρώντας την παράνομη και συνάμα ανήθικη!
Ήταν δυστυχώς ακόμα ένα δείγμα αλαζονείας εκ μέρους του κου Μιχαλάτου, που καταδεικνύει το πως αρέσκεται να ασκεί την εξουσία.

Όμως κε Μιχαλάτε φανήκατε απρόσεκτος και κυρίως αδιάβαστος, με αποτέλεσμα να πέσετε ο ίδιος στον λάκκο που σκάβατε!

Ζητούμε την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. ώστε να παρθούν άμεσα οι αποφάσεις, που θα βγάλουν το Επιμελητήριο από το τέλμα και την απαξίωση, που ο κύριος Μιχαλάτος έχει οδηγήσει.

Ο επικεφαλής της Νέας Πνοής
Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις