Κίνημα χωρίς Μεσάζοντες: Διατίθεται μέλι θυμαρίσιο και καρύδια

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Σάββατο 13-12-14 και ώρα 10-12 θα διατεθεί μέλι ντόπιο θυμαρίσιο και καρύδια φετινής παραγωγής στην τιμή των 10 ευρώ το κιλό το μέλι και 4 ευρώ τα ακαθάριστα καρύδια αντίστοιχα στο χώρο μπροστά από το στάδιο Αργοστολίου (δίπλα στο Βερόπουλο).
Η ώρα προσέλευσης για την παραλαβή των προϊόντων όσων έχουν ήδη παραγγείλει θα ανακοινωθεί με προσωπικό μήνυμα στο κινητό που μας έχετε αφήσει στην παραγγελία σας.
Για όσους θέλουν να τα προμηθευτούν και δεν έκαναν παραγγελία η δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν εγκαίρως θα υπάρχει δυνατότητα να δοθεί όλη η αδιάθετη ποσότητα μετά τις 11 το πρωί και ως τις 12 το μεσημέρι.

ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις