4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Όλα έτοιμα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία

Όλα έτοιμα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της ΚΕΔΗΚΕ και του Δήμου Κεφαλονιάς που θα λάβουν χώρα το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου τις 6 το απόγευμα.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια, οι καταπληκτικές  κατασκευές αλλά και η ιδέα για το όνομα των εκδηλώσεων “Χιόνι και Φως” ανήκουν στον Κοσμά Κρούσσο και δίνουν ένα μοναδικό για τα χρονικά του νησιού μας εορταστικό χρώμα ενώ μας βάζουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με πολύχρωμα λαμπάκια, ψεύτικο χιόνι, στολίδια αλλά και με πάνω από 20 σπιτάκια που θα φιλοξενήσουν επιχειρηματίες της Κεφαλονιάς για να εκθέσουν τα προϊόντα τους στον κόσμο που θα βρεθεί στην πλατεία Βαλλιάνου για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις.

Πρέπει να πούμε ότι δεν βλέπουμε την ώρα να έρθει το Σαββάτο και να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι στην μαγεία των Χριστουγέννων. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς θα είναι η συμπατριώτισσά μας τηλεπερσόνα Μαρία Μπεκατώρου που θα ανάψει το δέντρο.

fos2 fos

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις