4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνάντηση διαλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ στο Νομό μας

Με πρωτοβουλία της Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, και σε συνεργασία με τους συλλόγους «Η Ελπίδα» και «Υπερίων», αλλά και με τα ειδικά σχολεία Περατάτων και Φαρακλάτων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14/12/14, μία ανοικτή συνάντηση διαλόγου με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ στο νομό και η εφαρμοζόμενη πολιτική.
Η συνάντηση θα γίνει στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» στις 6.00μ.μ., με κεντρικούς ομιλητές τους εκπροσώπους των συλλόγων και τους διευθυντές των ειδικών σχολείων. Ο σκοπός είναι αφενός να ευαισθητοποιηθεί και να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ, και συγχρόνως να αναζητηθούν εκείνες οι προτάσεις που θα μπορέσουν να δώσουν συγκεκριμένες λύσεις.
Πρόκειται για ένα θέμα που μας αφορά στο σύνολό μας, σαν κοινωνία, και γι’ αυτό η παρουσία όλων κρίνεται ως σημαντική.

Αργοστόλι, 11/12/2014
Το γραφείο τύπου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις