Σε γιορτινή ατμόσφαιρα το Γηροκομείο – Μία πολύ όμορφη γιορτή από τους Βρετανούς

Στον Άγιο Ανδρέα όπου έχει μεταφερθεί το Δημοτικό Γηροκομείο, βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού, Γιώργος Τζωρτζάτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Σκλάβος, για να ευχηθούν στους τρόφιμους του καλές γιορτές και να παρακολουθήσουν την μικρή αλλά πολύ όμορφη και ζεστή γιορτή που είχαν ετοιμάσει τα μέλη της Βρετανικής Κοινότητας που μένουν μόνιμα στην Κεφαλονια.

Οι χώροι που στεγάζεται το Γηροκομείο ήταν στολισμένοι δίνοντας ένα εορταστικό κλίμα, λίγες στιγμές χαράς στους ηλικιωμένους που μένουν εκεί και το χρειάζονται όπως όλοι μας, ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν τοποθετημένο στην τραπεζαρία γεμάτο υπέροχα στολίδια, μπάλες και κορδέλες που στόλισε το προσωπικό του Γηροκομείου που αποτελεί την ψυχή του Ιδρύματος, και το οποίο πραγματικά ενδιαφέρεται για τους ηλικιωμένους που διαμένουν εκεί προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στην κοινωνία.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Γεράσιμος Αποστολάτος, ο γνωστός σε όλους Μαέστρος, ο οποίος φροντίζει για τη εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Γηροκομείου.

Στην τραπεζαρία συγκεντρώθηκαν όλοι οι τρόφιμοι για να παρακολουθήσουν την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει τα μέλη της Βρετανικής Κοινότητας, είπαν τα κάλαντα και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα Αγγλικά και ευχήθηκαν καλές γιορτές με τη σειρά τους στους ηλικιωμένους, σκορπίζοντας χαρά και φέρνοντας έστω για λίγο το χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Οι Άγγλοι φορώντας γιορτινά σκουφάκια και έχοντας μαζί τους και τον Άγιο Βασίλη μοίρασαν δώρα, κουραμπιέδες και μελομακάρονα στους τρόφιμους.

girokomio girokomeio2 girokomeio3 girokomeio4 girokomeio5girokomeio6

girokomeio13 girokomeio14 girokomeio7 girokomeio9 girokomeio10 girokomeio11 girokomeio12 irokomeio8

1-DSC08397 1-DSC08398 1-DSC08399 1-DSC08400 1-DSC08401 1-DSC08402 1-DSC08404

Τις φωτό από τη γιορτή μας έδωσε η κα Εύα Καραγιάννη και την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις