4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών

Συνελήφθησαν συνολικά (255) άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν (77) υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας, κλοπών και διαρρήξεων, την διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλων αδικημάτων.

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Νοεμβρίου 2014, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθησαν συνολικά (255) άτομα, από τα οποία (162) στην Κέρκυρα, (45) στην Κεφαλονιά, (33) στην Λευκάδα και (15) στην Ζάκυνθο .

Από τις συλλήψεις αυτές μία (1) αφορούσε τη σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οι (33) αφορούσαν την σύλληψη διαρρηκτών, (26) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, (78) συλλήψεις μη νόμιμων μεταναστών καθώς και (1) λαθροδιακινητή.

  1. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (77) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • 1 υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας
  • 23 υποθέσεις ναρκωτικών
  • 53 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή, για διακίνηση λαθρομεταναστών, για χρέη στο δημόσιο και άλλα αδικήματα.
  1. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Ηρωίνη   1.141,40 γραμμάρια
Ακατέργαστη κάνναβη 10.969,10 γραμμάρια
Κοκαΐνη 30,90 γραμμάρια
Κυνηγετικά όπλα 3
Χρηματικό ποσό 4.296 ευρώ
Είδη παρεμπορίου 216

Ενδεικτικά, από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν κατά την εξεταζόμενη περίοδο ξεχωρίζουν :

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις