2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Δυναμική συγκέντρωση στην Alpha Bank για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στον Πόρο

Δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωϊ στο κατάστημα της Alpha Bank το Τοπικό Συμβούλιο του Πόρου, πολίτες της περιοχής αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις.

Ίσως είναι για πρώτη φορά που ένα γεγονός φέρνει όλες τις παρατάξεις μαζί σε ένα κοινό αγώνα για το καλό μίας περιοχής, έτσι λοιπόν συγκεντρώθηκαν όλοι έξω από την Alpha Bank θέλοντας να δείξουν ότι δεν είναι μόνο λόγια τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και η Αντιπολίτευση αποφάσισαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους υπεύθυνους της Τράπεζας.

Συναντήθηκαν με τον Διευθυντή όπου του παρέδωσαν το ψήφισμα που υπερψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβουλίου και τώρα περιμένουν την επίσημη απάντηση της τράπεζας έτσι ώστε να σχεδιάσουν τις επόμενες δυναμικές κινήσεις σε περίπτωση που η τράπεζα δεν συμφωνήσει στην ανάκληση της απόφασης για κλείσιμο του υποκαταστήματος στον Πόρο.

Από την συγκέντρωση απουσίαζαν τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΦΙ.Κ.Ο., ο Διευθυντής υποσχέθηκε ότι θα διαβιβάσει το ψήφισμα και την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής για περαιτέρω υποβάθμιση με το κλείσιμο της τράπεζας στα κεντρικά.

alpha8 005 alpha8 015 alpha8 023 alpha8 048 alpha8 051 alpha8 053alpha8 010 alpha8 033 alpha8 039

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις