4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Η Απαξίωση του Επιμελητηρίου

Στο τελευταίο Δελτίο Τύπου του, ο κ. Σπαθής πολύ ορθά κάνει λόγο για απαξίωση του Επιμελητηρίου. Μια απαξίωση που ξεκίνησε από τη στιγμή που αποφάσισα να κατεβώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου μας απέναντι στην παράταξη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

Και μπορεί να κατηγορούμαι εντόνως ότι με διακατέχει “πάθος για καρέκλες», όμως από ότι αποδεικνύεται περίτρανα στην πράξη τελικά υπάρχουν άλλοι που διακατέχονται από «ψύχωση για καρέκλες».

Μια ψύχωση, που τους εμποδίζει να βλέπουν καθαρά και προτάσσει τις προσωπικές εμμονές από την προσφορά στο θεσμό που υπηρετούμε. Μια ψύχωση που δεν τους επιτρέπει ούτε υπομονή να κάνουν μέχρι τις επόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου. Μια ψύχωση που δημιούργησε μυστηριώδεις συμμαχίες ανάμεσα σε επιμελητηριακούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Δεν πρόκειται να υποχωρήσω σε κανέναν εκβιασμό. Θα υπηρετήσω το θεσμό με διαφάνεια, ήθος και σεβασμό προς τον επιχειρηματικό κόσμο. Δεν θα παρασυρθώ σε μικρότητες. Σκοπός μου η ανιδιοτελής προσφορά στους συναδέλφους και μόνο.

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου
Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις