2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Αργοστόλι: Εντυπωσιακή η γιορτινή διακόσμηση της παραλιακής οδού

Κάνοντας ένα πέρασμα από την παραλιακή οδό δεν μπορούσαμε από το να μην προσέξουμε πολύ όμορφη διακόσμηση με τα μπλε λαμπάκια να δίνουν ένα διαφορετικό τόνο πιο αισιόδοξο και ευχάριστο, μακριά από κάθε είδους μιζέρια και γκρίνια.

Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργο Τζωρτζάτο, που από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του δείχνει πραγματικά ενδιαφέρον για τον τόπο και τα λιμάνια της Κεφαλονιάς, μπορεί η φετινή γιορτινή διακόσμηση της παραλιακής οδού να στοίχισε κάτι παραπάνω, αλλά επιτέλους έπρεπε κάποια στιγμή να γίνει κάτι έτσι ώστε να αλλάξει όψη προς το καλύτερο το Αργοστόλι, να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να αλλάξουμε διάθεση.

Σε ότι αφορά την δαπάνη και τα ποσά που αναφέρθηκαν για το κόστος του στολισμού, δεν αφορά μόνο την παραλιακή Αργοστολίου, αλλά το σύνολο των περιοχών, που έχει στην αρμοδιότητα του το Λιμενικό Ταμείο σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

1-DSC08383 1-DSC08384 1-DSC08387 1-DSC08389 1-DSC08390 1-DSC08391 1-DSC08392 1-DSC08395

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις