Ένωση Ξενοδόχων: Greek Tourism Expo 5-6-7/12/2014

Ολοκληρώθηκε χθες 7/12 η 1η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo , που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo.
Η Ένωση μας συμμετείχε δωρεάν στο περίπτερο του Δήμου Κεφαλονιάς.
Το κοινό της έκθεσης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά αλλά και την Ιθάκη. Στο διαγωνισμό για 2 δωρεάν 4ήμερα που διοργάνωσε η Ένωση μας σε συνεργασία με την Kefalonian Lines και το τουριστικό πρακτορείο Katsouris Travel οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1000. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από την σελίδα μας στο facebook.
To Σαββάτο 6/12 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το συνεταιρισμό οινοπαραγωγών Ρομπόλας σχετικά με τις Κεφαλλονίτικες ποικιλίες κρασιού, προσφέρθηκε στους επισκέπτες Ρομπόλα και τυροκομικά προϊόντα, προσφορά του κυρίου Γαλιατσάτου Νίκου.
Στο περίπτερο της Κεφαλονιάς παρευρέθηκαν από τον Δήμο Κεφαλονιάς ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Κεκκάτος Ευάγγελος, ο υπάλληλος του τμήματος τουρισμού κ. Κόρκος Σταύρος, από Ένωση Ξενοδόχων ο πρόεδρος κ. Τιμοθεάτος Γεράσιμος, ο Α/Πρόεδρος κ. Στρίντζης Γεράσιμος , ο έφορος δημοσίων σχέσεων κ. Κωστόπουλος Όμηρος, ο τουριστικός πράκτορας κ. Κατσούρης Σπύρος και πλήθος άλλων τουριστικών επιχειρηματιών του νησιού μας.

Δελτίο Τύπου GreekTourismExpo

xenodoxeio exktesi katsouris

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις