Νέα Πνοή: Συνεχίστε κύριε Μιχαλάτε την μοναχική και μοναρχική σας πορεία

Η παράταξή μας ¨Νέα Πνοή ¨, με αίτηση της που κατέθεσε στις 5/12/14 στη γραμματεία του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και με αρ. πρωτ. 1478, ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης που θα γινόταν σήμερα Σάββατο 6/12/14, για το επόμενο Σάββατο στις 13/12/14.

Ο λόγος που μας ανάγκασε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια, ήταν ότι για μια ακόμα φορά (σκόπιμα;) καθυστέρησε η αποστολή των προσκλήσεων, με αποτέλεσμα κάποια από τα μέλη μας να βρίσκονται στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που πραγματοποιείται στην Αθήνα το χρονικό διάστημα 5-7/12, και κάποια άλλα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός Κεφαλονιάς, μιας και δεν είχαν λάβει εγκαίρως γνώση για τη συνεδρίαση .

Η πρόθεσή μας ήταν να συμμετάσχουμε σε αυτή την κρίσιμη (αν και πολύ καθυστερημένα) συνεδρίαση, κάτι που μάλλον δεν σας απασχολεί κύριε Μιχαλάτε, διότι έως τώρα μόνος σας διαγράφετε, μόνος σας συνεδριάζετε και μόνος σας διορίζετε όποιον και όποτε θέλετε, παρανομώντας και καταπατώντας το καταστατικό του επιμελητηρίου!!

Συνεχίστε κύριε Μιχαλάτε την μοναχική και μοναρχική σας πορεία.

Αντί όμως να στηλιτεύετε την δικαιολογημένη απουσία της αντιπολίτευσης, προσπαθήστε να καταλάβετε το μήνυμα της απουσίας των δικών σας στελεχών!!! Ούτε καν οκτώ δεν ήρθανε κε Μιχαλάτε από τους 13 εκλεγμένους σας. Εφτά μαζί με σας.

Να ανησυχείτε κε πρόεδρε για αυτά που θα γράψει η ιστορία για το πρόσωπό σας. Για τον άνθρωπο που κατόρθωσε να απαξιώσει τον σημαντικότερο εμπορικό θεσμό.
Παραιτηθείτε σήμερα λοιπόν, όσο σας έχει απομείνει λίγη αξιοπρέπεια και προφυλάξτε τον θεσμό από την πλήρη περιφρόνηση.

Ο επικεφαλής της Νέας Πνοής

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις