5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Ελληνική Αυγή: Ανακοίνωση για το ψήφισμα της ΠΙΝ σχετικά με τον Ρωμανό

ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μια παρωδία και μια κακόγουστη φάρσα εις βάρος του Ελληνικού λαού. Οι «επαναστάτες του χαβιαριού», ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού, μετά την προκλητικά αθωωτική απαλλαγή τους από την κατηγορία της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση(καλάσνικοφ κρατούσαν τα… παιδιά), έχουν ξεσαλώσει πλήρως. Από κοντά και οι πολιτικοί τους προστάτες, ακραίοι κομμουνιστές, θιασώτες της δικτατορίας του προλεταριάτου, που κόπτονται για τα δικαιώματα τους να… σπουδάσουν.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, η παράταξη της ΑΝΑΣΑ(Σύριζα), είχε το θράσος να μας «ενημερώσει και να μας προβληματίσει» για τους κοινωνικούς αγωνιστές των Πυρήνων της Φωτιάς, παρέχοντας πολιτική κάλυψη σε όσα έχουν διαπράξει στο πρόσφατο παρελθόν, δημιουργώντας καταστάσεις δίχως προηγούμενο. Την ίδια στιγμή οι μετρημένοι στα δάχτυλα συστημικοί αναρχοκομμουνιστές καίνε τη χώρα από άκρη σε άκρη, με την ανοχή της δοτής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, εν μέσω της πλήρους υποταγής της χώρας στα κελεύσματα του Νταβούτογλου.

Η Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, η αυτοδιοικητική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, καταψηφίζει το απαράδεκτο επιδοθέν ψήφισμα συμπαράστασης στον Ν. Ρωμανό, γιατί η υποκρισία περισσεύει.

Την ίδια στιγμή που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, Βουλευτές και Μέλη του Κινήματος, που αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, βρίσκονται παράνομα και αντισυνταγματικά με ανυπόστατες κατηγορίες και ψευδή έως ανύπαρκτα στοιχεία, στη φυλακή και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μια αθλιότατη πολιτική σκευωρία και δίωξη εις βάρος μας, θεωρούμε πως ο επιχειρούμενος αποπροσανατολισμός από την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να γίνει ανεκτός. Όπως ανεκτοί δεν μπορούν να γίνουν και αυτοί που στερούμενοι λογικής στέκονται αλληλέγγυοι σε ληστοδολοφόνους τύπου Θεοφίλου(Πάρος) και λοιπών Πυρήνων της Φωτιάς και για αυτό καλούμε τον λαό των Επτανήσων και τον Ελληνικό λαό συλλήβδην να τους απομονώσει.

Αυτούς που σήμερα καλύπτει ο Σύριζα, είναι αυτοί και οι όμοιοι τους που μόλις πριν ένα χρόνο είχαν δολοφονήσει άνανδρα τους δύο συναγωνιστές μας Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν στην ανάληψη ευθύνης που δημοσίευσαν σε γνωστό παρακρατικό αναρχοαριστερό ιστότοπο.

Νικόλαος Λεμοντζής

Περιφερειακός Σύμβουλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις