30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Το Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου συμμετέχει στην αυριανή απεργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και Κ.Υ. Σάμης και Ιθάκης, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη 9/4/14 και διεκδικεί:
• Άμεση διακοπή της διαθεσιμότητας των φυλάκων-νυκτοφυλάκων και των οδηγών ασθενοφόρων των νοσοκομείων & Κ.Υ. Σάμης και Ιθάκης και ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ), που θα διακινδυνεύσει την υγεία και τη ζωή των ασθενών συμπολιτών μας, ενώ τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα τα αφήσει στο δρόμο.
• Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, ανασφάλιστους και μετανάστες. Να μην ιδιωτικοποιηθούν οι υπηρεσίες υγείας όπως είναι η φύλαξη, τα πλυντήρια, τα μαγειρεία, η τεχνική, διοικητική υπηρεσία και τα ιατρικά εργαστήρια οδηγώντας τους υπαλλήλους σε απόλυση και το λαό να πληρώνει επιπλέον χρήματα για την ιδιωτικοποίηση αυτών των υπηρεσιών.
• Κατάργηση του μέτρου της αξιολόγησης που θα οδηγεί το 15% των υπαλλήλων κάθε χρόνο σε απόλυση και θα αντικαταστάται από εργαζόμενους , που νοικιάζουν ΜΚΟ και ιδιωτικές εταιρίες. ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ.
• Αύξηση του προϋπολογισμού για την υγεία και άμεση καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων υπερωριών, αδειών και ρεπώ.
• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να μειωθεί η ανεργία, που έχει φτάσει στους νέους στο 60% και για να λειτουργήσει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην «Πτέρυγα Βεργωτή».

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις